Aloita lainahakemuksesi nyt

Saat rahat tilille jopa saman päivän aikana

Yhdistelylainaa 100 - 60 000 euroa ilman vakuuksia - Yhdistä pienet lainat yhdeksi ja säästä lainojen maksussa joka kuukausi

Yhdistelylainaa nopeasti ja luotettavasti Loanialta

Hae yhdistelylainaa Loanialta 100 - 60 000 euroa, ja yhdistä kaikki aikaisemmat lainasi yhteen. Yhdistelylainan avulla kuukausierä ja muut lainoihisi liittyvät kulut laskevat, etkä joudu enää maksamaan kuin yhtä lainaa kuukausittain. Loanian tarjoama yhdistelylaina on myös vakuudetonta, joten et tarvitse vakuuksia tai takaajia yhdistelylainaa varten. Hakemalla lainaa Loanian kautta, saat lainan tilillesi nopeasti ja luotettavasti, viimeistään parin päivän sisällä. Hakemiseen ei tarvita paperisotaa, vaan kaikki hoituu yhdellä hakemuksella Loanian verkkosivujen kautta.

Yhdistelylainan hakeminen netissä on nopeaa, helppoa, ja aivan yhtä luotettavaa kuin lainan hakeminen pankin konttorissa. Lähivuosina lainamarkkinat ovat levittäytyneet yhä laajemmalle verkkoon, ja iso osa suomalaisten lainoista haetaan jo netin välityksellä. Lainan hakeminen verkossa on kätevää ja tehokasta, ja lainan saa tilille nopeasti, ilman turhia välikäsiä. Loanian kautta voit hakea verkossa lainaa jopa 60 000 euroa, täysin ilman vakuuksia, tai käyntiä pankin konttorissa.

Mitä yhdistelylaina tarkoittaa? - Säästöä joka kuukausi lainan lyhentämisestä

Yhdistelylainan tarkoitus on nimensä mukaisesti yhdistää pienempiä lainoja yhteen, yhdeksi isommaksi lainaksi. Yhdistelylainalla maksetaan siis pois kaikki aikaisemmat pienet lainat, ja jäljelle jää maksettavaksi vain yksi iso, edullisempi laina. Kun usea pieni laina maksetaan pois ja jäljelle jää vain yksi laina, putoavat kuukausittain maksettavat lainakulut huomattavasti. Yhdistelylainan kanssa voit siis säästää velkojen maksussa joka kuukausi, jopa satoja euroja.

Pienillä lainoilla on yleensä hyvin korkea korkoprosentti, kun taas suurilla lainoilla korkoprosentti on yleensä melko alhainen. Yksi isompi yhdistelylaina aiheuttaa siis vähemmän korkokuluja, kuin moni pieni laina yhteensä. Pieniin kulutusluottoihin turvaudutaan usein nopean rahan tarpeessa, ja nämä kulutusluotot ja niiden korkomaksut saattavat kasautua maksettavaksi hyvinkin nopeasti. Kun nämä kaikki lainat liitetään yhdeksi isommaksi lainaksi, putoaa lainan korkoprosentti huomattavasti. Myös lainan muut kulut laskevat, kun lainoja on monen sijasta vain yksi.

Vakuudeton yhdistelylaina omilla ehdoilla - Päätä itse takaisinmaksuaika

Kun usea pieni laina yhdistetään yhdellä isommalla lainalla, korkoprosentti putoaa huomattavasti. Tämän seurauksena lainan kuukausierä ei ole enää yhtä korkea, ja lainasta ei tarvitse turhaan maksaa ylimääräisiä kuluja. Yhdistelylainaa ottaessa voi valita haluaako lainalle saman lainan takaisinmaksuajan kuin aikaisemmissa lainoissa, vai haluaako laina-aikaa pidentää. Pidentämällä laina-aikaa kuukausierä laskee entisestään, koska lainaa maksetaan silloin pois hieman kauemmin. Tämä on hyvä vaihtoehto silloin, kun lainan lyhentäminen vie paljon rahaa ja maksamisessa on hankaluuksia. Näin arjen pyörittämiseen jää enemmän rahaa, ja oman talouden tulevaisuutta pystyy suunnittelemaan paremmin.

Loanian kautta haettava yhdistelylaina on vakuudetonta lainaa, eli laina ei tarvitse vakuuksia, tai takaajia. Lainaa haettaessa on kuitenkin oltava luottotiedot kunnossa, sillä yhdistelylainan summat ovat yleensä melko isoja. Yhdistelylainaa ei siis ole helppo saada jos on maksuhäiriömerkintöjä. Muita kriteerejä yhdistelylainan haussa ei kuitenkaan ole, sillä lainaa voi hakea kuka tahansa täysi-ikäinen, ilman vuositulorajaa, tai tiettyä määrää aikaisempia lainoja.

Milloin yhdistelylaina kannattaa? - Hyviä kokemuksia yhdistelylainasta

Yhdistelylaina on varma valinta silloin, kun kulutusluottoja on ehtinyt kerääntyä useampia, ja niiden maksaminen alkaa tuottaa vaikeuksia, tai vie vain paljon rahaa palkasta. Koska yhdistelylaina on aina halvempi kuin usea pieni laina, on yhdistelylainan hakeminen selvästi parempi vaihtoehto, kuin velkojen lyhentäminen kuukausittain monena pienenä lainana. Yhdistelylainasta on lukuisia hyviä kokemuksia sitä hakeneilla, heidän saatuaan konkreettista apua lainojen hallitsemiseen.

Esimerkki:
Tiia on ottanut seuraavat lainat:

  1. 2 000€ laina, takaisinmaksuaika 36kk, kk-erä 83,87€
  2. 1 500€ laina, takaisinmaksuaika 36kk, kk-erä 72€
  3. 1 400€ laina, takaisinmaksuaika 36kk, kk-erä 67,31€
  4. 1 100€ laina, takaisinmaksuaika 36kk, kk-erä 52,02€
  5. 1 000€ laina, takaisinmaksuaika 36kk, kk-erä 47€

Näiden kaikkien lainojen kuukausierä on yhteensä 322,20 euroa. Tähän kuukausimaksuun ei ole vielä laskettu muita lainoihin liittyviä kuluja, kuten lainojen käsittelykuluja, joten maksettava summa on todellisuudessa vieläkin suurempi. Tiia päättää hakea 7 000 euroa yhdistelylainaa Loanialta. Uuden yhdistelylainan kuukausierä on 223 euroa. Tiia säästää siis melkein tasan sata euroa joka kuukausi, pelkästään yhdistämällä lainat. Tämän lisäksi hän maksaa käsittelykuluja vain yhdestä lainasta, viiden lainan sijaan.

Kuten yllä olevasta esimerkistä huomataan, yhdistämällä kaikki lainat säästöä kertyy kuukausittain huomattavasti. Jos laina-ajaksi valitsisi vielä pidemmän ajanjakson, tulisi säästöä vielä enemmän. Tällä säästöllä arjen eläminen ja suunnittelu on helpompaa, ja rahaa saa jäämään säästöön. Ilman yhdistelylainaa velkojen maksaminen käy huomattavasti kalliimmaksi, ja velkaantunut saattaa päätyä ottamaan taas uuden kulutusluoton maksaakseen aikaisempien lainojen kuukausimaksuja. Tämä taas johtaa velkakierteeseen, josta on hankala päästä pois.

Yhdistelylaina ilman luottotietoja - Harkitse velkajärjestelyn hakemista

Yhdistelylainan hakeminen on helppoa ja nopeaa verkon välityksellä. Lainan hakemiseen ei tarvita muuta kuin hakijan perustiedot, sekä haettava lainasumma, ja laina-aika. Loanian kautta voit hakea lainaa jopa 60 000 euroa, 15 vuoden maksuajalla. Yhdistelylainan voi räätälöidä itselle sopivaksi, juuri sellaisilla ehdoilla kuin omaan lainatilanteeseen sopii. Loanian kautta voi hakea myös pienempää lainaa muihin käyttötarkoituksiin, kuten asunnon remontoimiseen, auton ostoon, tai matkustukseen.

Hyvä luottohistoria ja vakituinen työpaikka auttavat yhdistelylainan saamisessa. Muutoin yhdistelylainan hakemiseen ei kuitenkaan ole rajoitteita, kunhan hakijan luottotiedot ovat kunnossa. Jos yhdistelylainalle on tarvetta, mutta luottotiedoista löytyy maksuhäiriömerkintöjä, kannattaa miettiä velkajärjestelyn hakemista. Velkajärjestelyistä huolehtii Takuusäätiö, jonka kautta voi saada apua velkojen maksuun ja velkakierteestä pois pääsemiseen. Lainoja ottaessa kannattaa aina olla tarkka lainaehtojen kanssa, jotta velkoja pystyy myöhemmin lyhentämään aikataulun mukaisesti, eikä velkakierrettä ehtisi syntymään.